skip to Main Content

Firma TEP-LIGHT d.o.o Tuzla je trgovinsko preduzeće formirano 2003.g. Osnovna djelatnost preduzeća je trgovina elektrotehničkim proizvodima , specijalizovano za unutrašnju i spoljnu trgovinu elektroenergetskog materijala i opreme sa glavnom orjentacijom na uređaje u EX izvedbi, spojnu i ovjesnu opemu, rasvjetu i NN uređaje.

U svom sastavu firma posjeduje kancelarijeske prostore površine 200m2, magacinske prostore površine 400m2, te dostavna vozila. Firma raspolaže sa svom potrebnom infrastrukturom za bavljenje navedenim poslovima uz maksimalnu informatičku podršku.

Uspješnim poslovanjem firma Tep-Light stvorila je ugled i visok rejting preduzeća. Osiguranje kvaliteta zasnovano je na visokom nivou osposobljenosti radnika, na odgovornosti i stalnoj kontroli, kao i neprekidnom ulaganju u razvoj, poboljšanju tehničke opremljenosti i njegovanju dugoročnih poslovnih veza.

Prodajni asortiman firme baziran je na proizvodima provjerenih domaćih i stranih proizvođača, čiji kvalitet zadovoljava najstrožije standarde u oblasti elektromaterijala. U skladu sa tradicionalnim kvalitetima i vrijednostima Tep-Light posvećen je pružanju najkvalitetnijh usluga svojim kupcima i patnerima.
Ovlašteni smo zastupnik i distributer firme Tep-Ex Zagreb (EX oprema). Bavimo se veleprodajom elektro materijala: protueksplozijski zaštićeni proizvodi (EX oprema), elektroinstalacijski materijal i rasvjeta, sklopna, mjerna i reljefna tehnika, telekomunikacijska i informatička oprema.